Compendium; With a passion for business

Tjänster

Vårt motto är att vara lite bättre, lite lyhördare, lite envisare och lite noggrannare – något som vi vet att våra uppdragsgivare uppskattar oss för.

Försäljning

Compendium är sedan 1999 sannolikt ledande inom uppdragsbaserad försäljning till företag (B2B), där vi åtar oss att sköta om hela eller delar av våra kunders försäljningsprocesser. Som säljkonsulter består vår kompetensbas av personal med bred erfarenhet av företagsförsäljning samt av försäljningschefer som har mångåriga erfarenheter av att leda, utveckla och uppmuntra till de mycket goda resultat vi har gjort oss kända för.

Affärsmän skakar händer
About
Använder whiteboard för att förhandla
About

Säljutbildning

Vi genomför säljutbildning, seminarier och workshops som går på djupet och som ger deltagarna långsiktiga effekter på både säljeffektiviteten och säljproduktiviteten. Vi vänder oss till renodlade säljare och säljledningar, men lika ofta till yrkesgrupper och professioner som indirekt har en säljande roll, t.ex. jurister, revisorer, tekniska specialister, innovatörer, företagare och konsulter.

Det vi uppnår i våra program är att deltagarna blir medvetna om säljhinder, säljstilar och köpstilar och hur man använder dessa kunskaper för att lyckas bättre med prospektering och försäljning. Resultaten syns i form av ökningar av prospekteringsintensiteten, avslutsfrekvensen och intäkterna. 

Säljutveckling

Oavsett om vi är köpare eller säljare, har vi ett utmärkande, individuellt beteende som avgör hur vi agerar i köp- och säljsituationer. I denna workshop får vi under 1,5 dagar träna på att identifiera olika köpstilar och att applicera säljbeteenden som matchar kundernas bakomliggande preferensers och önskemål.

Workshoppen inleds med att deltagarna gör ett test som kartlägger och visar vilken säljstil man har. Efter workshoppen kan deltagarna sälja mer till fler typer av kunder pga att man i mötet med kunderna snabbt kan avgöra hur dessa tänker och agerar i köpsituationer samt att anpassa sin egen säljstill efter detta faktum.

Företagsutveckling med en tabell som visar en uppåt-trend
About
Hand håller stämpel för affärsdokument
About

Prospektering

Naturligtvis finns det företag som väljer att inte lägga hela sin försäljning på oss, Istället låter man oss kratta i manegen så att säljarna har en perfekt arena att gå in på. Vi bokar besök åt säljare som vill komma ut på fältet och träffa rätt beslutsfattare. Säljare som tycker att de inte har tiden eller att det är för svårt att komma fram till rätt beslutsfattare.

kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan

Kontakta oss om du behöver utökad försäljning, prospektering eller om du har ett övrigt meddelande.

Fyll i formuläret nedan

Kontakta oss om du behöver utökad försäljning, prospektering eller om du har ett övrigt meddelande.

Ansök jobb

Här kan du lämna in en jobbansökan. Skriv in dina uppgifter nedan och bifoga ditt CV och övriga dokument.

Personuppgifter

När jag skickar in ansökan godkänner jag att Compendium AB får lagra mina personuppgifter för att kunna hantera min ansökan.