compendium om oss
 
Vår personal

Alltid i frontlinjen när det gäller kunskap, metoder och rutiner

Att jobba på Compendium innebär att man upplever det vara högt i tak, fartfyllt, familjärt och inte minst spännande och roligt. Dessutom upplever vi som jobbar här att vi tillhör en exklusiv skara väldigt måldrivna och framförallt kompetenta på de tjänster som vi erbjuder våra kunder.

Vi erbjuder jobb och arbetsuppgifter som innebär att man arbetar med spännande, omväxlande och utvecklande försäljning och utbildning.

MEDARBETARE
Vi som arbetar på Compendium är hängivna uppgiften att överträffa våra uppdragsgivares mål och förväntningar. För att lyckas med det strävar vi efter perfektion och att alltid befinna oss i frontlinjen när det gäller kunskap, metoder och rutiner som påverkar utfallet av vårt arbete. Vi som arbetar på Compendium har olika erfarenheter och bakgrund, gemensamt är dock att:


Vi känner stolthet över vårt arbete

Vi jobbar ständigt på att bli bättre

Vi ser varje dag som en ny möjlighet

Vi har alltid ett positivt tänkande

Vi älskar nöjda kunder

Vi ser det som självklart att nå våra mål

Vi gläds åt vår egen och kundernas framgång

Vi hjälper varandra

Vi ger varandra utrymme att växa och utvecklas

Vi är alltid öppna och ärliga

Överträffa våra mål och förväntningar!

 

Compendium Business School (CBS)

CBS par

För att vi ska ha högsta kompetens i det vi levererar, är vidareutbildning och kompetensutveckling hörnstenar i vårt bygge av ett framgångsrikt företag. CBS 

Med CBS täcker vi tre fokusområden:syftar till att få alla medarbetare att våga prova nya grepp och att tänka utanför invanda ramar och etablerade tankesätt, men även att tillgodogöra sig det senaste inom försäljningsområdet. CBS genomförs med interna och externa föreläsare att antal tillfällen under året.

  • Energi och motivation

  • Fokus/Målstyrning

  • Teknik och verktyg

Vi genomför även liknande utbildningsprogram för våra kunder

- kontakta oss för mer information!

 

Teleoperadores
 

Karriär

Vår filosofi är att alltid i första hand internrekrytera till ledande befattningar, som t.ex. gruppledare, försäljningschef eller projektledare. Hos oss kan du arbeta inom ett eller flera av följande områden:

-Företagssäljare med inne- eller utetjänst

-Utbildare

-Projektledare

-Gruppledare

Alla uppdrag som vi genomför leds av en gruppledare eller projektledare. Våra gruppledare är drivna ledare och chefer över en arbetsgrupp med tre till åtta medarbetare. Förutom att motivera och leda gruppen mot uppställda mål, har våra gruppledare en mycket viktig uppgift att förmedla och implementera de värderingar som vi har på Compendium. Med våra värderingar vet vi hur vi ska göra vårt arbete framgångsrikt, hur vi är mot varandra och mot våra kunder och uppdragsgivare.

 För att passa in och trivas hos oss, är grundkravet att du delar våra värderingar. På detta krävs sedan att du har en öppen och social läggning samt en stark och energisk framdrift. Vårt motto är att "Vi gör vad som krävs" för att lyckas bättre och med det menar vi att har vi åtagit oss en uppgift, så ser vi till att leverera över förväntan. Oftast kräver detta extra mycket av oss själva samt att vi måste vara beredda att gå utanför invanda tankebanor och arbetsmönster.

Allt som vi gör på Compendium handlar i grund och botten om affärsmannaskap, kvalificerad försäljning och affärer. Att vara en skicklig säljare är att behärska en skön konst att utveckla företag, affärer och till och med det samhälle vi lever i. Utan oss skulle inte bra och nyttiga tjänster och produkter snabbt hitta rätt användare och utan effektiva verktyg stannar all utveckling. Compendium bygger hela verksamheten på att hjälpa uppdragsgivarna att lyckas bättre med deras affärer och stärka deras marknadsposition. Är du i själ och hjärta säljare har du möjlighet att vara med i detta intressanta och viktiga arbete – oavsett din roll och befattning på Compendium.

Vi skapar goda ledare!

 

compendium salestestÄr du vår nästa medarbetare, sugen på att göra karriär hos oss? Prova och se om du har vad som krävs! Efter att du har fyllt i alla uppgifter, kontaktar vi dig och ger dig en återkoppling på resultatet. Kanske leder det i sin tur till att vi träffas och lär känna varandra lite mer. Lycka till! Observera att alla frågor måste besvaras för att kunna skicka in ditt resultat

File name    
Add files
Opps. Still on dinosaur technology? Time to update